Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
dubna

Vaříme žurek - online

MFF 3Kino

zpět na výpis akcí
 

Online vaření polské tradiční velikonoční polévky Žurek. Budeme ji vařit v 3Kino Centrále se spisovatelem Mariuszem Suroszem.

Datum:03. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 14:00
Kategorie: gastro|ostatní, kurzy vaření poznání|

Ani letos jsme Vám nemohli pustit film Žurek v kině. Ale uvaříme Vám ho! Sledujte živé vysílání, které proběhne přímo na FB 3Kino a během něhož budete moci soutěžit o akreditaci na letošní 8. ročník našeho festivalu středoevropského filmu. Na vysílání si můžete připravit vlastní vývar (Žur), který je pro přípravu Žurku třeba.
Online vaření polské tradiční velikonoční polévky Žurek. Budeme ji vařit v 3Kino Centrále se spisovatelem Mariuszem Suroszem živě 3.4. od 11 hodin. Věřím, že i pro Vás bude toto vaření zajímavým zpestřením doby, kdy jsou kina zavřená a kdy je kulturu nutné podporovat různými netradičními akcemi.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: