Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
března

Truhla plná překvapení - stopovačka modřanského pokladu

Dům dětí a mládeže Praha 12 - Monet

zpět na výpis akcí
 

DDM Modřany pro vás připravil dobrodružnou výprava za truhlou s pokladem. Vyraz na cestu, následuj QR kódy, neztrať se v mapě, všímej si okolí...

Začátek:06. 03. 21
Konec:28. 03. 21
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: pro děti|Příroda, Hry, Zábava

DDM Modřany pro vás připravil dobrodružnou výprava za truhlou s pokladem.

Vyraz na cestu, následuj QR kódy, neztrať se v mapě, všímej si okolí a najdi uzamčenou a pečlivě schovanou truhlu s pokladem!
Kód k jejímu odemčení zjistíš během cesty.
Stačí mít jen telefon s aplikací mapy.cz a čtečkou QR kódů, dobrou paměť nebo alespoň zápisník.

V lesoparku Kamýk je nejdříve potřeba najít start, kde se ukrývá první QR kód. Správné místo bude označeno v prvním příspěvku (v diskuzi této události).
Při načtení každého QR kódu se ti zobrazí další souřadnice, které si načteš přímo v aplikaci Mapy.cz. V ní se pak zobrazí poloha dalšího QR kódu. Poslední kód tě odkáže na místo s ukrytým pokladem.

Jak otevřeš truhlu?
Každý QR kód bude mít u sebe i obrázek s různým počtem zvířat. Správný počet jednotlivých zvířat je klíčem k rozluštění tajenky, která vede k odemčení samotné truhly. Zde využiješ svou paměť případně svůj zápisník.


Až truhlu otevřeš?
Nezapomeň se podepsat! To je tradice této truhly.
Poklad v truhle je pro všechny, kteří ji otevřou. Každý si tak vybere jednu drobnost a zbytek nechá ostatním hledačům a dobrodruhům.
Pokud projdeš cestu úspěšně vícekrát, můžeš nakonec do truhly i sám vložit nějakou drobnost, která by jiným mohla udělat radost.

Dům dětí a mládeže P...
Tel:
Lesopark kamýk
Praha 4, 143 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: