Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
března

Online: Genderman is the new gentleman: muži a femin...

Venuše ve Švehlovce

zpět na výpis akcí
 

Venuše ve Švehlovce přináší portréty vítězů ankety Genderman 2020! 15. března se můžete těšit rozhovor s novinářem Filipem Titlbachem.

Datum:15. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Moderní feminismus je pro všechny, přesto je spojován často s falešnými představami a kontroverzemi. Proto Otevřená společnost,o. p. s. pořádá anketu Genderman, kterou za rok 2020 vyhrál poslanec František Kopřiva. Na druhém a třetím místě se umístili novinář Filip Titlbach a terapeut Honza Vojtko.
Venuši ve Švehlovce zajímá, jaké si aktuální vítězové nesou životní zkušenosti a jak se v nich odrazil zájem o ženská práva. Jak vnímají "krizi mužství", o které se stále častěji hovoří? A co opravdu mužům přináší feminismus?
Tři jedinečné rozhovory bez předsudků startují na MDŽ! Rozhovory povede administrátorka skupiny Everyday Partiarchy Bullshit, Alena Julie Novotná.

15. března se můžete těšit rozhovor s novinářem Filipem Titlbachem, který získal cenu za druhé místo. Filip Titlbach dlouhodobě zpracovává do médií příspěvky, které upozorňují na sexismus. Rozebírá kriticky tyto činy také na sociálních sítích. V podcastech Deníku N se věnuje celé řadě genderových témat, včetně LGBT, sexuálního obtěžování, atd. Daří se mu vyvolávat potřebnou diskuzi.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: