Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
února

Plants 2nd Chance Bazaar - online bazar

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

První velký rozprodej rostlin proběhne formou rezervací a následného odběru u našeho výdejního okénka.

Datum:05. 02. 21
Čas:12:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, lifestyle| Nakupování, Bydlení

Jungle Interiors jsou leadrem na trhu v oblasti návrhu, pronájmu a následné údržby interiérové zeleně.

Pracují s velkým množstvím rostlin. Může se stát, že působením vnějších vlivů již rostlina není ve stoprocentní kondici, aby mohla zůstat v representativních prostorech u našich klientů. Tyto rostliny se snaží zachránit, recyklovat a dát jim druhou šanci, u Vás.

Nejsou dokonalé.

Chtějí jen trochu péče a vhodné podmínky, aby zase znovu zesílily a mohly dále přinášet radost a přispívat ke zdravějšímu prostředí. Řada rostlin je vzrostlých, mají svůj letitý příběh a byla by obrovská škoda je odsoudit k zániku.

Všechny rostliny jsou od nás ošetřené proti škůdcům a jsou v prodeji v recyklovaných bílých keramických obalech.

Získat je můžete za zlomek pořizovací ceny.

Vzhledem k současné situace není možno rostliny nabídnout formou klasického bazaru, kde se projdete na naší velkorysé terase a vyberete si kousek, který vás osloví. Toto máme v plánu a doufáme, že to již brzy možné bude a rostliny si budete moci vybírat na vlastní oči.

Proto první velký rozprodej rostlin proběhne formou rezervací a následného odběru u našeho výdejního okénka.
Poštou rostliny nerozesíláme. Na rostliny se nevztahuje žádná záruka.

Výdejní místo bude pro vás připraveno v pátek 5.2.2021, od 12.00 do 16.00 hod na adrese Jungle Interiors, Údolní 1, Praha 4, areál pivovaru Braník. Jedná se o první budovu vlevo. Výtahem se dostanete do 2.patra a vlevo od výtahu je vchod do skladových prostor rostlin.

JAK REZERVOVAT:
Pod fotografií rostliny, kterou chcete zakoupit, napíšete přes OKOMENTOVAT „rezervuji“ a do soukromé zprávy přes messenger zašlete své jméno a kdy si rostlinu vyzvednete. Termíny jsou pevně stanoveny, není možné domlouvat individuální.
Rostlina náleží vždy prvnímu potvrzenému zájemci.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: