Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
února

Srdcařské okénko s Pastoral Brothers

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Ani v únoru nebude chybět naše srdcařské okénko! Tentokrát se za pípu postaví dva mladí evangeličtí faráři, kteří si říkají Pastoral Brothers.

Datum:02. 02. 21
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení

Ani v únoru nebude chybět naše srdcařské okénko! Tentokrát se za pípu postaví dva mladí evangeličtí faráři, kteří si říkají Pastoral Brothers, a nejen na sociálních sítích vtipně a neotřele vypráví o záležitostech týkajících se víry. Svou účastí v našem okénku se rozhodli podpořit diakonický projekt Rolnička roste, který pomáhá více jak 130 dětem i dospělým s mentálním a kombinovaným postižením.

A jak to celé funguje? Vždy v určený den a čas vám vaši oblíbenci u Rock Café načepují pivo z minipivovaru do pet lahve s sebou, případně vám udělají kávu z pražírny doubleshot (za příplatek i do porcelánového hrnečku s logem klubu, který vám zůstane na památku). 30% z tržby z daného dne pak věnujeme vždy na vybraný charitativní projekt.

Touto cestou chceme také podpořit minipivovary, které standardně máme na čepu, k dostání bude výhradně jejich pivo.

Zároveň vás prosíme o dodržování veškerých platných nařízení - noste prosím roušky, dodržujte rozestupy a po dokončení nákupu se prosím před klubem déle nezdržujte. I tak můžeme všichni pomoct tomu, abychom se co nejdříve viděli na akcích nebo na baru.

Rock Café
Tel: 775 207 205
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: