Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
ledna

Narozeninové okénko: 30 let Rock Café

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

K oslavě 30 let Rock Café se rozhodli připravit okénko, kdy se za pípu postaví majitelé, ředitel klubu, bývalí i současní produkční a další.

Datum:11. 01. 21
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení

V pondělí 11. ledna 2021 uplyne přesně 30 let od oficiálního zahájení provozu Rock Café. To sice fungovalo už o rok dříve, klubové narozeniny ale slavíme až od tohoto termínu. Plánovali jsme velké oslavy se spoustou koncertů, divadel a besed, ani jedno v tuto chvíli není možné. Jak už je za ty tři dekády naším dobrým zvykem, nevzdáváme se a připravili jsme alternativní oslavy, na které, věříme, během jara navážeme právě i koncerty.

Toto významné výročí v historii klubu si rozhodně zaslouží oslavit! A proto jsme se rozhodli připravit okénko, kdy se za pípu postaví naši majitelé, ředitel klubu, bývalí i současní produkční a další, kteří se starají o chod Rock Café. Budeme moc rádi, když si přijdete pro pivo s sebou, svařák nebo kávu, prohodíte s námi pár slov a následně si na naše narozeniny připijete doma.

V rámci oslav pro vás chystáme také spoustu online obsahu - rozhovory, připomenutí historických milníků a videozdravic.

Rock Café
Tel: 775 207 205
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: