Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
ledna

Novoroční koncert - online

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

zpět na výpis akcí
 

Livestream novoročního koncertu Symfonického orchestru hlavního města Prahy FOK. Slovanské tance Antonína Dvořáka.

Datum:01. 01. 21
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba

Příchod Nového roku bývá vždy slavnostní a plný pozitivně laděných očekávání. S doznívajícím Silvestrem dokonce až veselý! To vše naplňuje hudba Slovanských tanců Antonína Dvořáka a FOK se k tomuto kusu na Nový rok pravidelně vrací již mnoho let. Smetanova síň je zaplněná českými návštěvníky i mnoha zahraničními hosty, pro které jsou Slovanské tance známým dílem. Vždyť jejich sláva se již brzy po vzniku šířila raketovou rychlostí. Jen v prvním roce po premiéře I. Řady se hrály v Drážďanech, Hamburku, Nice, Berlíně, Londýně, New Yorku, Bonnu, Bostonu, Grazu, Kolíně nad Rýnem, Luzernu i v dalších městech. Oslavme Nový rok s Dvořákem a šéfdirigentem FOK Tomášem Braunerem, který tak pomyslně spolu s posluchači pozvedne novoroční číši.

Antonín Dvořák
Slovanské tance op. 46 a 72


Tomáš BRAUNER | dirigent

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: