Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

Praha 1, nám. Republiky 5, 110 00

zpět na výpis
     
Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK

FOK pořádá orchestrální koncerty ve Smetanově síni Obecního domu a komorní koncerty v kostele sv. Šimona a Judy a klavírní recitály v Rudolfinu.

Telefon:222 002 425
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK je oficiálním orchestrem hlavního města Prahy, který patří ke špičkovým českým hudebním tělesům. Založen byl roku 1934. Zkratka FOK symbolizuje původní zaměření orchestru (Film – Opera – Koncert). Orchestr sídlí a koncertuje v atraktivním prostoru Smetanovy síně Obecního domu, který je jednou z nejznámějších secesních staveb v Praze. V roce 2014 slavil orchestr již 80 let existence. Od sezóny 2015/2016 v jeho čele stojí finský dirigent Pietari Inkinen. Rezidenčním umělcem je José Cura a hlavním hostujícím dirigentem Jac van Steen.

nám. Republiky 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: