Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
prosince

Film Naživo: Koncert Báry Polákové

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Již dnes ve 20:00 v režii Viktora Tauše, s řadou influencerů i „nafrněnými“ herečkami v Televizi Naživo.

Datum:14. 12. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| lifestyle|

Respektovaná zpěvačka a herečka Barbora Poláková, která patří mezi nepřehlédnutelné persony české kulturní scény, zůstává v kontaktu se svými fanoušky i přes okolnostmi ztíženou situaci. Pětinásobná držitelka Ceny Anděl, jež má na svém kontě dvě ceněná alba – eponymní debut (2015) a ZE.MĚ (2018), maximálně využívá potenciál online formátu a po pravidelných live streamech na svém Instagramu nyní ve spolupráci s režisérem Viktorem Taušem uvede jedinečný Film Naživo: Koncert Báry Polákové, který již dnes, tedy v pondělí 14. 12. v 20:00 odvysílá Televize Naživo nebo jej můžete online sledovat zde. Těšte se mimo jiné na „rekonstrukci“ live klipu 2-8-5 s řadou influencerů či premiéru duetu s Danem Bártou a to není zdaleka vše...
 
„Mám už jednu zkušenost s natáčením naživo a sice klipu 2-8-5, který jsem živě přenášela na svém Instagramu. Bylo to euforické, neopakovatelné, nezapomenutelné, prostě živé. Potkala jsem za ty dva roky spoustu lidí, kteří se na to naše živé vysílání dívali a popisovali to samé. Byl to opravdu silný žážitek. Ale trvalo to 3 minuty. Teď nás čeká minut 50. Zatím si to neumím představit, ale těším se na všechno, včetně všech chyb. Protože jak říká Viktor Tauš: v takovém formátu chyba neexistuje,“ říká Poláková k dnešnímu vysílání Filmu Naživo: Koncert Báry Polákové.
 
Klip 2-8-5, který natočila na jeden záběr na svůj mobilní telefon, živě jej přenášela na Instagramu a mezinárodní platforma Music Ally zaměřená na odborníky z oblasti showbusinessu jej ocenila jako “Best Use of Live Streaming 2018”, nezmiňuje náhodou. Právě písní 2-8-5 totiž celý bezmála hodinový přenos odstartuje a podobně jako v původní verzi, i ve Filmu Naživo: Koncert Báry Polákové se v něm objeví řada influencerů a osobností domácí scény jako Eva Samková, Tamara Klusová, Patricie Solaříková, Koki a celá řada dalších včetně několika populárních hereček.
 
To ale nebude zdaleka jediné překvapení Filmu Naživo: Koncert Báry Polákové, v němž Poláková bude reflektovat svou mozaiku zážitků, představ a pocitů z času izolace, kdy ztrácíme ponětí o dnech v týdnu i místě bytí! Ve světové premiéře zazní nový duet Barbory s Danem Bártou pojmenovaný Domů. „Tuto píseň jsme napsali společně s Danem Bártou a mým kapelníkem Davidem Hlaváčem pro organizaci Dobrý start, která podporuje pěstounskou péči, konrétně pro její kampaň ‚Díky pěstounství‘. Kontrabas v písni nahrál Robert Balzar, který také v dnes dorazí. Jako singl pak vyjde Domů v lednu společně s klipem, který vznikl v režii Honzy Látala,“ dodává Poláková. 
 
Kromě výše zmíněného se těšte také na další písně z Barbořina repertoáru včetně pomyslné třešinky na dortu v podobě ukázky z nově připravovaného videoklipu k nové verzi hitu Nafrněná, který právě vzniká v režii Víta Klusáka, a v němž tentokrát Ivana Chýlková, Martha Issová, Lenka Krobotová a další nebudou jen hrát... „Už dlouho jsem měla v hlavě ralizaci vokální verze Nafrněné. Před několika měsíci mi došlo, že všechny herečky, které v klipu hrají, umí zpívat, a tak jsem všechny oslovila, jestli by měly chuť. A ony měly! Vzniklo něco, z čeho mi běhá mráz po zádech. Tragikomická mozaika emocí s přesahem...,“prozrazuje Barbora ke klipu, jenž bude brzy k vidění na jejím YouTube.
 
Je jasné, že dnes večer ve 20:00 nás v rámci vysílání Televize Naživo čeká zcela unikátní, zdaleka nejen hudební zážitek, který nebude jen reflexí izolace, ale i časem sdílení a shledání.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: