Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
ledna

Webinář: Ženy a muži

SmartTalk

zpět na výpis akcí
 

Ženy jsou z Venuše a muži z Marsu, říka se, když dochází k nedorozuměním mezi pohlavími.

Datum:13. 01. 21
Cena:250 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní, lifestyle| Vztahy a sex

Proč nám to spolu nejde? Co máme udělat, abychom spolu vycházeli co nejlépe? To jsou časté otázky žen i mužů. Příčin je řada a mnohým se lze vyhnout předem. Blíže nám je přiblíží přednáška předního neuropatologa a spisovatele Františka Koukolíka. Proč vlastně existují dvě pohlaví a jak se vyvinula? Největším a nejvýkonnějším sexuálním orgánem je mozek a diferencované ženské a mužské mozky se odlišují evolučně, tedy geneticky. Rozdíly mezi ženskými a mužskými mozky se projevují jak ve stavbě, tak ve funkci. Současně genderové rozdíly jsou kulturně podmíněné rozdíly. Jak se tedy neurobiologické a genderové rozdíly projevují ve vývojových fázích života, paměti, citovém životě, empatii, v sexuálním a sociálním chování? Zjistíme již brzy!

MUDr. František Koukolík, DrSc
je známý český neuropatolog, publicista, autor knížek Mocenská posedlost, Vzpoura deprivantů a mnoha dalších, který se posledních 40 let zabývá vztahem mozku a chování. Vydal větší počet knih pro veřejnost. Jeho činnost byla oceněna řadou vyznamenání, kromě jiného také pojmenováním planetky 1197 RK „Koukolík“.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: