Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

Svíčka pro Václava Havla

Politika a Svědomí

zpět na výpis akcí
 

Po celý den se budete moci zastavit na Jungmannově náměstí v Praze a společně s námi vytvořit srdce tradičním zapálením svíčky.

Datum:18. 12. 20
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní lifestyle|

Letošní rok byl natolik zvláštní, že jsme dlouho přemýšleli, jestli a jak uspořádat Svíčku pro Václava Havla. Nakonec jsme se ale rozhodli, že by byla velká škoda neuspořádat vzpomínku na prezidenta, na člověka, na kterého můžeme být víc než hrdi.

Jak se tedy můžete zúčastnit?

Osobně na Jungmannově náměstí
- Po celý den se budete moci zastavit na Jungmannově náměstí v Praze a společně s námi toto srdce vytvořit tradičním zapálením svíčky.
- Svíčky, placky i malá srdce budou na místě k dispozici jako obvykle.

Nahrajte video
- Ani letos nechceme úplně opustit onen kouzelný moment vzpomínek či četby z díla Václava Havla.
- Kdokoli se chcete zúčastnit a podělit se o kousek z Havlova díla, nebo o vzpomínku na něj, prosíme, natočte tuto vzpomínku nebo četbu na video a sdílejte je v rámci této události.

Politika a Svědomí
Tel:
Jungmannovo náměstí
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: