Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

Adventní trh

Café Neustadt

zpět na výpis akcí
 

Café Neustadt pořádá malý adventní trh na nádvoří Novoměstské radnice. Můžete nasát vánoční atmosféru třeba se svařákem a pečenými kaštany.

Datum:13. 12. 20
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní, lifestyle| Nakupování

Můžete nasát vánoční atmosféru se svařákem a pečenými kaštany.
Přijďte ochutnat nevšední a neotřelá, chuťově rozmanitá a ryze gastronomická vína ze šesti vinařských regionů Francie: Alsace, Bordeaux, Champagne, Languedoc-Roussillon, Val de Loire a Vallée du Rhone. Vína pochází výhradně od malých vinařů. Na stánku Vám nabídneme vína všech kategorií, včetně vín biodynamických, autentických i bez siřičitanů.
K vínu oceníte prodej špičkových farmářských produktů z Tyrolska. Jedná se výlučně o tradičně vyrobené potraviny, které pocházejí od malých výrobců a jsou zejména v bio kvalitě. Všechny produkty můžete ochutnat na stánku, kde pro Vás bude připravena široká nabídka sýrů, špeků, klobás a dalších dobrot.
Pokud jste milovníci řemesel, můžete potěšit své blízké skleněným šperkem, květinou či přírodními kameny a nebo si nechat od dětí vytvořit šperk v naší dílničce.

Café Neustadt
Tel: 775 062 795
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: