Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
prosince

Záhada hlavolamu 80 let

Sdružení přátel Jaroslava Foglara

zpět na výpis akcí
 

Rodinná hra ve Starém Městě pražském

Začátek:09. 12. 20
Konec:14. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Hry, Zábava

Před 80 lety stvořil Jaroslav Foglar svět Stínadel, Vontů, Jana Tleskače, ježka v kleci a samozřejmě Rychlých šípů, které nám pomáhají rozplést dávná tajemství.

Vydejte se pátrat po otiscích Stínadel do staré Prahy. Stále tu najdete křivolaké uličky i zapadlá zákoutí skrytá ve stínu mihotavých lamp. Právě sem, mezi ulice Revoluční a Národní třídu, jsme umístili 25 předmětů ze stínadelské trilogie (níže). Najdete je ve výlohách obchodů, za okny domů apod. Pátrat po nich můžete na vlastní pěst, ale lepší je za pomoci herního zápisníku, který vás navede a místa upřesní. Navíc k nim přidá legendu a úkoly, za jejichž vyřešení můžete vyhrát dobrodružné odměny.
Hrát můžete kdykoli mezi 8 ráno a 21 večer a do Stínadel se mohou odvážit už osmiletí hráči. Ovšem upozorňujeme, že projít celou trasu trvá nejméně čtyři hodiny. Proto si ji můžete rozdělit na více dní, nebo projít jen část. Pro možnost soutěžit o ceny vám stačit splnit 13 úkolů z dvaceti pěti. Velmi doporučujeme si předem prostudovat herní zápisník a připravit papírově či elektronicky trasu. Můžete se inspirovat na mapy.cz

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: