Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

Už je zima už je mráz, přines hadry mezi nás! - ...

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Benefičních akcí s cílem na začátku zimy pomoc těm méně šťastným z nás. Čeká vás muzika a samozřejmě hřejivý pocit z dobrého skutku.

Datum:28. 11. 20
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba lifestyle|

Další z benefičních akcí s cílem na začátku zimy pomoct těm méně šťastným z nás, letos v trochu jiném formátu. Akce bude probíhat jako série streamů po několik víkendových večerů, vždy s krátkým akustickým setem a následovat bude vinyl párty.

28. 11. - Dj Tobias RUDE & SHARP
(Frankfurt), akusticky Žerďa st. + Agát

Vše bude probíhat na adrese https://meet.jit.si/budezimabudemraz. Poněvadž se nejedná o klasický stream, ale o konferenční místnost, připojujte se prosím pouze se zakázaným mikrofonem, pro komunikaci je v levém dolním rohu možné zapnout chat.

A teď to hlavní.

I letos bude probíhat sbírka zimního oblečení a vybavení pro lidi bez domova. Protože ale všichni víme, jak je letošek nevlídný k nám všem, bude možné odevzdat darované věci průběžně na sběrných místech v bistru Sabotage vegan bistro a restauraci Waipawa Letná , odkud už zajistíme převoz k potřebným. A když už tam budete, podpořte všechny za jejich ochotu a dejte si něco dobrého.
Pokud máte sběrná místa příliš daleko nebo nechcete tahat hromady věcí tramvají, napiště nám do události nebo na messenger a my k vám pro výslužku rádi přijedeme autem! 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: