Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
prosince

Dnes rozváží Mikuláš z Manifesta!

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

zpět na výpis akcí
 

Vaše objednávky z Manifesta vám 5. a 6. prosince přiveze Mikuláš, anděl a ochočený čert osobně. Pozvěte si naše trio pro sebe i pro vaše děti.

Začátek:05. 12. 20
Konec:06. 12. 20
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| gastro prodejny, ostatní, pro děti| Zábava

Nehoňte Mikuláše s andělem a čertem v ulicích. Pozvěte si trio před dům, však si letos zasloužíte pořádnou nadílku. Vaše objednávky z Manifesta vám 5. a 6. prosince přiveze Mikuláš, anděl a ochočený čert osobně.

Pokud si přejete, aby překvapili vaše děti, uveďte poznámku “máme děti” ke své objednávce a můžete se těšit na tradiční rituál na prahu vašeho domu. Nebojte se, nepřiblíží se k vám na méně než 2 metry. Za básničku nebo písničku budou mít pro děti sladkou nadílku jako překvapení a odměnu za to, jak jsou letos hodné, trpělivé, samostatné a snaživé.

Jak se potkat s Mikulášem, andělem a čertem:

1. Na našem e-shopu https://shop.manifestomarket.com si jednoduše vyberte cokoli z nabídky svařáků, horkých moštů, piva nebo jakýchkoliv koktejlů přesně na den 5. nebo 6. 12. 2020 a čas, který se vám nejlépe hodí.
2. K objednávce připište, zda máte zájem o nadílku i pro děti.
3. Počkejte na telefonát od nás, abychom vám upřesnili čas předání a jiná speciální přání.
4. Doporučujeme neotálet, dětí je spousta a Mikuláš přijde k těm nejrychlejším.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: