Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
listopadu

Online Jazz On5: Ondřej Pivec Organic Quartet

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Když už se nemůžeme potkat v klubu, rozhodli jsme se Vám zprostředkovat skvělé kapely alespoň online.

Datum:22. 11. 20
Cena:od Zdarma
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| jazzové kluby,

Organic Quartet je pevně ukotvené souhvězdí českého jazzového nebe. Doba svitu jazzového kvarteta je přímo úměrná přítomnosti jejího lídra Ondřeje Pivce v Čechách. Ten se totiž po deseti letech strávených v USA stal americkým občanem a většinu profesního života tráví na cestách po boku amerického zpěváka Gregoryho Portera. Organicu, své první kapele, však zůstal věrný a využívá každé příležitosti si se svými hudebními přáteli zahrát. Jazzové hvězdy večera budou: Ondřej Pivec – org; Libor Šmoldas – g; Tomáš Hobzek – dr; Jakub Doležal – ts. Těšit se můžete na skladby z posledního alba Terms and Conditions Apply ale i starší publikem milované kousky z alb předešlých (a Anděly doceněných!).

Přenosy budou zdarma ke zhlédnutí na našem webu, Facebooku a YouTube kanálu. Pokud byste ale  chtěli podpořit hudebníky, technické pracovníky i klub, můžete tak učinit zakoupením vstupenek. Chcete být kapele na dosah a zároveň si virtuálně vychutnat nějaký ten drink u stolečku? Není problém, je zde pro Vás kategorie na sezení. Pokud se rádi družíte se skupinkou kamarádů na baru, máme pro Vás vstupenky na stání. Ať tak či tak, věříme, že si večery užijete!

Virtuální vstupné na sezení 300 kč, na stání 150 Kč.

Web kapely: www.ondrejmusic.com

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: