Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
listopadu

Jaké to je zachraňovat mořské želvy na druhém konci ...

Přírodovědecká fakulta

zpět na výpis akcí
 

Debata s ekoložkou Hanou Svobodovou o tom, jaké to je založit zájmový spolek, být aktivním jedincem a věnovat se ochraně živočichů.

Datum:11. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:13:10 - 14:40
Kategorie: zábava| poznání|fauna a flora, ostatní lifestyle|

Online debata s ekoložkou Hanou Svobodovou o tom, jaké to je založit v Česku zájmový spolek, být aktivním jedincem společnosti, věnovat se ochraně živočichů na druhé straně planety a jít si za svým snem.

Mořské želvy jsou na Zemi už více než 100 milionů let, teď ale jejich počet klesá. Hana Svobodová se věnuje na Borneu ochraně těchto živočichů před pytláky, učí děti porozumět přírodě a snaží se místním lidem ukázat alternativní způsoby obživy, bez ničení přírody. Vede neziskovou organizaci Chráníme mořské želvy (www.morskezelvy.cz) a je donátorkou aktivit zaměřených na přímou ochranu mořských želv v Indonésii. Jako konzultantka pomáhá i v jiných oblastech – v Indonésii anebo Srí Lance.

Online debata proběhne v rámci předmětu Globální rozvojové vzdělávání na Přírodovědecké fakultě UK a je otevřená všem.
Připojit se můžete na: https://zoom.us/j/96261729421

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: