Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
října

Špalíček otrlých pohádek (online)

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Kdokoliv, kdo holduje nevkusu, otrlému humoru a má připojení k internetu, nebude ochuzen o neotřelou zábavu.

Datum:31. 10. 20
Cena:od 100 Kč
Čas:20:30 - 22:00
Kategorie: kultura|kina zábava| poznání| lifestyle|

Otřesná doba si žádá otřesné filmy. U příležitosti prvního výpadu „Festivalu otrlého diváka“ do virtuálního prostoru se organizátoři rozhodli diváky umlátit „Špalíčkem otrlých pohádek“.

Snímek, který patří do studnice ryze amatérských hororů natočených filmovými nadšenci bez profesionálního zázemí, ale zato s velkým entuziasmem. Baltimorský režisér, scenárista, producent, střihač a tvůrce gore efektů Doug Ulrich ve svém povídkovém filmu natočeném na VHS namíchal mimořádně vyvážený mix „okouzlujícího neumětelství a hovadné přímočarosti“, takže výsledkem je správně „lahodný brak“. Snímek se festival rozhodl zahustit trademarkovým dabingem. Pětice vokálních performerů Kafilerie Zawadská, Josef Vokurka, Samantha Bifidus, Immanuel Lubrikant a Jíra Fostrá se tentokrát nezhostí dabování společně, ale vzhledem k technickým možnostem štafetově – každou povídku si diváci vychutnají s hlasy některých z nich. Součástí virtuálního mecheche bude i drinking game, skrze kterou Otrlec nabídne možnost lépe se vyrovnat s nástrahami světa i tohoto snímku.

Špalíček otrlých pohádek / Doug Ulrich / USA 1993 / 70 min. – Trojice hororových příběhů o Satanově náhrdelníku, zhrzelém manželovi na vražedné stopě a tajemství jednadvacáté úrovně jedné fantasy videohry.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: