Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
října

Ústředna78: “Zavolejte a pokecejte s námi!”

Jatka78

zpět na výpis akcí
 
Tip

Ústředna78, telefonický happening, ve kterém můžete zavolat svým oblíbeným hercům a ptát se jich úplně na cokoliv, co vás napadne.

Začátek:25. 10. 20
Konec:26. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura| zábava| poznání|

“Dobrý den, dovolali jste se do Ústředny78 - speciálního telefonického happeningu Cirku La Putyka a Jatek78....”, takové oznámení uslyší ti, kdo nyní v neděli a pondělí mezi 18 - 20h zavolají na telefonní číslo 245 007 117.

Po úvodu pak budou volající přepojeni na některého z šesti herců, hudebníků a bavičů z řad členů souboru Cirk La Putyka a jejich hostů - v neděli k telefonu zasedne například moderátorka Lucie Výborná, v pondělí členové divadla VOSTO5. S nimi si pak mohou popovídat, nechat se pobavit, rozveselit se či probrat cokoliv jiného. Telefonní hovor je omezen na 7 minut a obsah zůstává čistě na volajícím a volaném. Hovory, jak jsou všichni na začátku upozorněni, jsou nahrávány a živě formou mixu vysílány během videostreamu z happeningu na sociálních sítích souboru a divadla.
 
“Telefonický happening, Ústředna78, je další z projektů Cirku la Putyka ve spolupráci s Jatka78 reagující na současná koronavirová opatření, která neumožňují realizaci a tvorbu živých kulturních událostí,” vysvětluje principál souboru Rosťa Novák ml. “Smyslem akce je pobavit, rozveselit, zahřát u srdce, zazpívat, pokecat si, cokoliv je možné. Můžete zavolat svým oblíbeným hercům a ptát se jich úplně na cokoliv, co vás napadne - co přes den dělali, jaké je jejich oblíbené jídlo, anebo chtít slyšet vlídné slovo, vtip, pohádku. Je to jenom na vás, s čím přijdete,” doplňuje Novák.
 
Cena telefonického hovoru je dle tarifu volajícího. Videostream probíhá v rámci platformy (A)sleep, která od 12. října nonstop vysílá z prázdného sálu divadla Jatka78.

Jatka78
Tel: 731 555 477
Jateční 1530/33
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: