Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
října

Autokino: Princova cesta

ZAVŘENO: Autokino Strahov

zpět na výpis akcí
 
Tip

Projekce filmu Princova cesta v autokině Strahov. Sledujte film z pohodlí a bezpečí svého vozu. Cena je platná pro jeden automobil.

Datum:25. 10. 20
Cena:350 Kč
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Když při jedné ze svých procházek po pobřeží objeví mladý opičák Tom bezvládného a zraněného starce, netuší, jak velké tajemství před ním leží. Prošedivělý muž je princem, který pochází z neznámého kontinentu. Mezi ním a mladíkem se začne odvíjet překvapivé přátelství. V Tomově světě, z něhož se vytratila radost, nadšení i smysl pro dobrodružství působí pošetilý starý princ jako zjevení, které ale ne všichni vítají s nadšením. Dva přátele čeká magická cesta za poznáním, která vede skrze podivuhodné velkoměsto až do neprobádaných hlubin lesa. Film Jeana-François Laguionie a Xaviera Picarda je okouzlující poklonou imaginaci a ódou na přátelství nespoutané konvencemi.
Cena je 350 Kč platná pro jeden automobil.

ZAVŘENO: Autokino St...
Tel:
Vaníčkova
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: