Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
prosince

Le Petit Chef Hilton Prague

Seasons

zpět na výpis akcí
 

Le Petit Chef, nejmenší kuchař na světě, se vám představí v restauraci The Able Butcher Hilton Prague. Jde o 3D projekci přímo na vašem stole.

Začátek:06. 12. 20
Konec:31. 01. 21
Cena:od 2 190 Kč
Čas:17:30 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| restaurace, ostatní lifestyle|

Vychutnejte si nezapomenutelný zážitek s lahodným jídlem a úžasnou zábavou, který ohromí Vaši představivost. Hilton Prague a Le Petit Chef Vás zvou k nejlepšímu kinematografickému zážitku a dvouhodinové gastronomické cestě.

Díky nejmodernější technologii 3D mappingu budou mít hosté možnost následovat nejmenšího kuchaře světa při jeho kulinářském dobrodružství. Hosté si mohou vybrat mezi dvěma druhy menu: LE PETIT CHEF CLASSIC a LE GRAND CHEF.

K dispozici je i vegetariánská varianta menu nebo možnost výhodného balíčku zahrnující taktéž ubytování na jednu noc v hotelu Hilton Prague.

Le Petit Chef měří pouhých 58 mm a bohužel nikdy nevyroste. Narodil se v dubnu roku 2015 ve Skullmapping Studios v Belgii. Díky kombinaci hlubokých uměleckých znalostí s nejnovějšími technologiemi vypráví Skullmapping příběhy s ohromujícími vizuály na míru, jako je Le Petit Chef. Tato technologie se nazývá 3D projekční mapování.

Seasons
Tel: 224 842 125
Pobřežní 1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: