Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Centrum obce protne trasa s pěti zastaveními a světelnými instalacemi současných českých umělců a uměleckých kolektivů.

Datum:03. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| po praze, pro děti| Zábava

Chcete zažít svoje město doslova v jiném světle? Během sobotní noci 3. října budete mít jedinečnou příležitost.

Centrum obce protne trasa s pěti zastaveními a světelnými instalacemi současných českých umělců a uměleckých kolektivů a umožní vám mimořádně vstoupit i do míst, kam je veřejnosti přístup jinak zakázán.

Těšit se můžete na videomapping kolektivu FotonX na budovu Muzea, podmanivou instalaci Liána Jakuba Nepraše v dosud nepřístupné zahrádkářské kolonii za náměstím, dvě instalace v areálu výzkumného ústavu od Jana Hladila a Marka Šilpocha a prostorovou instalaci sdružení Hyperbinary v Divadle U22.

Akce je víc něž vhodná pro rodiny s dětmi. Pro nejmenší návštěvníky je připravena série workshopů Malování světlem. Jejich kapacita bude omezená a rezervace budou možné jen na webu, prosím sledujte naše online informační kanály. Všechny informace k festivalu najdete na www.rozsvituhrineves.cz a fb.me/rozsvituhrineves.

Vstup na výstavu je zdarma, na místě si budete moct zakoupit svítící náramky. Všechny peníze z jejich prodeje půjdou nadačnímu fondu Světluška.

Městská část Praha 2...
Tel: 271 071 812
Nové náměstí 1250
Praha 10, 104 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: