Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
září

Skleněná sobota – sklářské trhy před Portheimkou

Portheimka

zpět na výpis akcí
 

Tradiční sklářské trhy nabídnou řadu ukázek různorodých sklářských technik: tvorbu nad kahanem, skleněné květiny, vinutí perel, malbu na sklo...

Datum:19. 09. 20
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, poznání| muzea

Tradiční sklářské trhy nabídnou řadu ukázek různorodých sklářských technik: tvorbu nad kahanem, skleněné květiny, vinutí perel, malbu na sklo, Tiffany techniku, tvorbu s korálky a show foukání skla u sklářské pece. Celodenní workshopy se skláři a lektorkami Musea skla Portheimka jsou připravené pro dospělé i děti.

V 15:00 se koná rovněž komentovaná prohlídka stálé expozice Sklo jako umění a krátkodobé výstavy Lukáš Kalivoda, Jakub Jansa: Matter of sensitivity s lektorkou musea. Rezervace prohlídky na e-mailu programy@museumportheimka.cz nebo na telefonu +420 776 036 111.Cena: cena vstupenky + 40 Kč / komentovaná prohlídka / 90 minut.

Portheimka
Tel:
Štefánikova 68/12
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: