Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
října

Online setkání s bezdomovcem Romanem

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

zpět na výpis akcí
 

Je jedno, kde právě jste. Pragulic můžete zažít kdekoli. Nechte naše průvodce, aby vás provedli svým životem. Ptejte se, poznávejte, pochopte.

Datum:29. 10. 20
Cena:250 Kč
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: poznání|po praze

Vaším průvodcem bude Roman, který vás přes kameru obohatí o všechno, co jste chtěli i nechtěli slyšet. Je to zkušený průvodce a extrovert. Roman celoročně přespává venku pod mostem ve stanu, přesto by vás ani nenapadlo, že je bez domova.

Jeho příběh je plný emocí a stejně tak i jeho životní cesta nebyla jednoduchá. Děcák, drogy, prostituce a ulice. Nyní máte jedinečnou možnost se v přímém přenosu zeptat na cokoliv, co by vás zajímalo. Zjistit, jaká je aktuální situace na ulici a jak toto nelehké období prožívají lidé bez domova..

Online setkání s Romanem se koná každý čtvrtek. 

https://pragulic.cz/online-tours/

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: