Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
srpna

Vyšehrátky

VyšeHrátky

zpět na výpis akcí
 

Festival pro děti a jejich rodiče VyšeHrátky nabídne představení, výtvarné, herecké i pohybové workshopy nebo koncerty kapel.

Začátek:31. 08. 20
Konec:06. 09. 20
Čas:15:30 - 18:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, pro děti| Divadlo, Hry, Zábava

Festival pro děti a jejich rodiče VyšeHrátky po 16 letech existence opět mění svou podobu a rozšiřuje program pro veřejnost na celý týden od 31. srpna do 6. září. Tradiční festivalový víkend, na který jsou návštěvníci zvyklí z předchozích let tentokrát doplní i program ve všední dny. Odpoledne budou patřit malým školákům, kterým festival nabídne představení, výtvarné, herecké i pohybové workshopy a koncerty kapel Bombarďák nebo Nedloubej se v nose. Ve vybraných dnech budou součástí festivalové nabídky i představení a workshopy pro batolata.

Od čtvrtka 3. září do pátku 11. září bude navíc ve všední dny v prostorách vyšehradské Knížecí a královské akropole probíhat divadelní bojovka pro školy, tentokrát s podtitulem Cesta do středověku.

VyšeHrátky
Tel:
Vyšehrad - staré purkrabství
Praha - Vyšehrad, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: