Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
srpna

Leonardo – cesta do tvořivé mysli renesančního génia

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Chvalský zámek pro vás připravil interaktivní výstavu pro děti i dospělé, která vám umožní poznat dílo renesančního génia Leonarda da Vinci.

Začátek:29. 08. 20
Konec:22. 11. 20
Cena:od 40 Kč
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: zábava| poznání|muzea, památky, ostatní, pro děti| Hry, Zábava

Ponorka, vrtačka, kolovrátek, kulomet, helikoptéra, padák, tank, skafandr nebo docela obyčejný cylindr na lampu! Je vůbec možné, aby tohle všechno vymyslel jeden člověk, který navíc nikdy nechodil do školy?  Pak to mohl být jedině geniální LEONARDO da Vinci!

Od 29. srpna až do 22. listopadu 2020 máte jedinečnou příležitost zavítat do velkolepého světa Leonarda da Vinci! Interaktivní výstava LEONARDO z produkce společnosti Objevárium nabízí dětem i dospělým prostor pro hravé seznámení se s vynálezy, uměním a vědeckou prací tohoto italského tvůrce, které před více jak 500 lety předběhly dobu svou genialitou. Interaktivní exponáty umožní sestavovat anatomické modely, prověřit funkčnost mechanických strojů, budovat geometrické struktury či vynálezcův přenosný most, obdivovat model Leonardova slavného obrněného vozidla, reprodukovat malířovy nákresy, zatočit Vitruviánským mužem či digitálně upravovat a promítat obrazy slavné Mony Lisy.

Nenechte si ujít setkání s tvorbou geniálního renesančního umělce! Přijďte žasnout, obdivovat i inspirovat se.

Výstava je otevřena denně od 9 do 18 hodin.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: