Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

5. ročník čtyřdenního festivalu latinsko-americké kultury a gastronomie

Začátek:06. 08. 20
Konec:09. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, gastro| festivaly poznání| workshopy, pro děti| Zábava,

Výjimečný festival letos bude tím, že v rámci něj hned 1. den festivalu: 6. 8. oslavíme Den nezávislosti Bolívie, a to především formou koncertů hudby z oblasti And. Diváci si tak mohou zatančit v tradičním rytmu: tinku, taquirari, tonada, salaque, sanjuanito, huayno nebo chacarera. Hrát jim bude kapela Encuentro, Música Étnica a také populární Bohemia Andina.

V následujících dnech diváky roztančí například mexické mariachi (Mariachi Azteca de Praga + taneční workshop a vystoupení), populární kumbiu zahraje kapela Cumbia Cooperativa a těšit se zájemci mohou i na vystoupení a workshop salsy a bachaty od charitativní organizace Dance4water, po němž následuje koncert salsa kapely Latin Soul, která zahraje i bachatu, bolero, cha cha cha, rumbu a další. Festival je vhodný pro celou rodinu, rodičům s dětmi nabídne mimo jiné zázemí bezplatného dětského koutku.

Na své si přijdou i zájemci o řemeslné výrobky (tradiční oblečení, látky, šperky, bytové doplňky, talismany včetně lapače snů). Chybět nebudou ani latinsko-americké nápoje, od kubánských kokteilů po peruánskou kukuřičnou kořalku chicha a v neposlední řadě se představí vybrané latinsko-americké restaurace.

Náměstí Republiky
Tel:
Náměstí Republiky
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: