Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
července

Filipínsko-česká letní párty

Rich food, s.r.o.

zpět na výpis akcí
 
 

Největší filipínsko-česká akce tohoto roku s bohatým doprovodným programem. Jedinečná možnost ochutnat filipínské speciality.

Datum:25. 07. 20
Cena:od 200 Kč
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura| zábava|party a kluby gastro|

Největší filipínsko česká párty roku si klade za cíl prezentovat filipínskou kulturu v českém prostředí. Najdete zde tradiční filipínskou kuchyni formou bufetu či ochutnávek. Můžete vyzkoušet ochutnat např. oblíbené pokrmy jako “Lumpii” nebo “Shupao”.

 

Poslechnete si filipínské skupiny a zahrajete si originální filipínské hry.  Hlavním hudebním hostem je Filipínec Bryan Gandola, který svým nezaměnitelným charismatem uspěl v posledním díle Česko-Slovenské Superstar. 

 

Využijte jedinečné příležitosti potkat členy filipínské komunity v ČR, která se každým rokem úspěšně rozšiřuje a seznámit se jiným životním přístupem.

Vstupenky možné koupit na místě. ale lépe objednat dopředu:

Ariel Funa, gsm: 777567791 email: ariel.funa@rich-food.cz 

Eden Pohan, gsm: 607538546 email: eden541@yahoo.com

PM CLUB
Tel: 776008266
Trojická 10
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: