Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
května

Urban Talks: Jeanne Gang - livestream

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Jeanne Gang patří mezi nejvlivnější architekty v Americe. Její přednáška se koná v anglickém jazyce. Livestream přednáška.

Datum:15. 05. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Jeanne Gang patří mezi nejvlivnější architekty v Americe. Studio Gang, které založila v roce 1997 má sídlo v Chicagu a kanceláře v New Yorku, San Franciscu a Paříži. Pracují na projektech nejrůznějších měřítek a typologií, které často překračují běžné hranice architektury, od vývoje odolnějších materiálů až po budování silnějších komunit. Minulý rok vyhráli soutěž na rozšíření mezinárodního letiště Chicago O'Hare. Jejich Vista Tower se po dokončení stane třetí nejvyšší budovou na světě navrženou ženou. Mezi další významné projekty Studia Gang patří například Aqua Tower v Chicagu, centrum Richarda Gildera pro vědy, vzdělání a inovaci v New Yorku nebo například Bengt Sjostrom Starlight divadlo v Rockfordu. Napsala knihu Reveal o projektech a fungování Studia Gang a publikaci Reverse Effect: Renewing Chicago’s Waterways, kde představuje ekologičtější budoucnost řeky Chicago.

Přednáška se koná v anglickém jazyce.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: