Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
dubna

Petra Hůlová - čtení online

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Krátký rozhovor a autorské čtení se spisovatelkou Petrou Hůlovou online na TV Mall.

Datum:12. 04. 20
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 14:30
Kategorie: kultura|ostatní, poznání| knihy

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha musel zrušit konání svého 26. ročníku. Pro českou literaturu a knižní trh jde o klíčovou akci, jeden z vrcholů sezony. Proto se organizátoři rozhodli zprostředkovat v současné situaci čtenářům literaturu alespoň prostřednictvím online přenosu. Formou krátkého rozhovoru a autorského čtení navštíví české domácnosti výběr tuzemských spisovatelů.

Organizátoři mezinárodního knižního veletrhu a literárního festivalu Svět knihy Praha, jehož konání muselo být v květnu za nastalé situace zrušeno, se rozhodli nesložit ruce v klín a pomoci české literatuře momentálně jedinou možnou cestou, a to zprostředkovaným setkáním s českými autory ve virtuálním prostředí.

Prostřednictvím platformy Donio byla založena sbírka www.donio.cz/svetknihy, kde mohou čtenáři přispět na své oblíbené spisovatele či nakladatele a zároveň pomoci k rozšíření knih potřebným.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: