Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Produktová ekologie aneb jak je to se skutečnou "eko...

Minimum Waste Prague

zpět na výpis akcí
 

Není vždy však snadné rozhodnout se, která věc je ekologičtější. Jsou to výrobky z papíru, dřeva nebo z jiných přírodních materiálů?

Datum:03. 03. 20
Cena:100 Kč
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: poznání|jazykovky, workshopy lifestyle|

V současné době začíná být veřejnost vnímavá na otázky environmentálních dopadů výrobků. Není vždy však snadné rozhodnout se, která věc je ekologičtější. Jsou to výrobky z papíru, dřeva nebo z jiných přírodních materiálů? Jsou tyto materiály skutečně ekologičtější než plast? Jakým způsobem je smysluplné hodnotit environmentální stopu výrobků? Proč je třeba chápat výrobky z pohledu celého jejich životního cyklu? Co znamená zkratka LCA?

Na tyto otázky budeme hledat odpovědi v přednášce s Vladimírem Kočím.
---
Vladimír Kočí je děkanem Fakulty technologie ochrany prostředí VŠCHT. Ve své odborné činnosti se věnuje rozvoji ekologicky ohleduplného průmyslu, energetiky a hospodaření. Je odborníkem na metodu posuzování životního cyklu (LCA), kterou v České republice rozvíjí a uplatňuje ji v řadě projektů vedoucích ke snížení ekologických škod průmyslových aktivit i ke zvýšení kvality lidského života. Přednáší na VŠCHT, ČVUT a UK.
---
! POZOR ! NUTNÁ REGISTRACE PŘEDEM zde: https://www.minimumwaste.eu/events/produktova-ekologie-aneb-jak-je-to-se-skutecnou-ekologicnosti-vyrobku
Vstupné stojí 100 Kč. Částku poté můžete použít jako kredit u nás v obchodě při nákupu nad 300Kč.

Minimum Waste Prague
Tel: 778 771 142
Zlatnická 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: