Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
března

43. výročí Čarodějova učně

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Láska je silnější než všechna kouzla! Oslavte s námi 43. výročí hororové pohádky Karla Zemana a získejte 43% slevu na vstup do Muzea Karla Zemana.

Datum:01. 03. 20
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Kultura

Oslavte s námi 43. výročí hororové pohádky Karla Zemana a získejte 43% slevu na vstup do Muzea Karla Zemana. Při koupi vstupenek na pokladně Muzea stačí zmínit heslo KRABAT! Z rodinné vstupenky tak můžete ušetřit až 210 Kč. Akce platí celou neděli 1. března od 10 do 19 hod. (poslední vstup v 18 hod.).

Láska je silnější než všechna kouzla! To je hlavní motiv německé pohádky Otta Preusslera - Krabat, kterou na žádost západoněmecké televize filmově zpracoval v roce 1977 Karel Zeman pod českým názvem Čarodějův učeň. Nebylo to zrovna typické téma, které by si Karel Zeman sám vybral. Věděl ale, že na celovečerní animovaný film by z Prahy peníze nedostal, a tak se i přes jeho strašidelné rysy rozhodl nabídku přijmout. Film byl uveden v kinech 1. března 1977. Více o akci i pohádkovém výročí na www.muzeumkarlazemana.cz.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: