Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
února

Vietnamské filmové speciality - Hồn Papa, Da Con Gái

Dům národnostních menšin - Praha

zpět na výpis akcí
 

Filmová projekce. Film „Hồn Papa, Da Con Gái“ (česky „Duše otce, v kůži dcery“) vypraví příběh vztahu otce Hải a dcery Châu.

Datum:27. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

VietUp vás zve na první událost v tomto roce! Spousta z vás se už těšila na další akci a vyzvídala, kdy zase budeme něco pořádat. Tak už je to tu! Označte si v kalendáři čtvrtek 27.2. Čeká vás večer filmových delikates v Domě národnostních menšin. Bude se promítat vietnamský celovečerní film „Hồn Papa, Da Con Gái“ v původním znění. Pro osoby nehovořící vietnamsky máme anglické titulky.

Vstup zdarma.

Film „Hồn Papa, Da Con Gái“ (česky „Duše otce, v kůži dcery“) vypraví příběh vztahu otce Hải a dcery Châu. Od smrti matky se mezi nimi vytvořila velká propast. Sedmnáctiletá Châu je silnou a nezávislou dívkou, která se chce po vzoru své milované matky stát balerinou. Vztah mezi otcem a dcerou se neustále komplikuje až do jednoho osudového dne, kdy se každý ocitne v těle toho druhého. Od té chvíle se každý musí vypořádat se spoustou vtipných problémů a naučit se, jak žít v cizím těle. Tato neobvyklá situace je však také příležitostí pro otce a dceru, jak se dopracovat k vzájemnému porozumění a společný vztah napravit.

Dům národnostních me...
Tel: 221419800
Vocelova 602/3
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: