Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přehlídka nejvýraznějších projektů nového divadla, které vznikly na nezávislé divadelní scéně v Praze v předchozím roce.

Začátek:20. 02. 20
Konec:29. 02. 20
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní zábava| poznání|

Na letošním osmnáctém ročníku se v hlavním programu představí špičkové divadelní soubory reprezentující tvorbu 13 domovských scén festivalu (DOMOVSKÉ SCÉNY), etablované projekty českých a zahraničních umělců působících na pražské nezávislé scéně (TAŽNÍ PTÁCI a RESIDENTS) i talentovaní začínající umělci (NOVÁ KREV NA SCÉNĚ).

Festival se na deset dní stane centrem živého networkingu divadelních organizací a profesionálů, uměleckých skupin, performerů i širší odborné veřejnosti.

Festivalovými místy 18. ročníku festivalu Malá inventura jsou Alfred ve dvoře / Motus, Astudio Rubín, Divadlo Archa, Cross Attic, DOX, MeetFactory, NoD, Petrohradská kolektiv, PONEC - divadlo pro tanec, Studio Hrdinů, Venuše ve Švehlovce, Divadlo X10, Veletržní palác - Národní galerie, Studio ALTA, Palác Akropolis, Studio Paměť, Werichova vila, La Fabrika a další.

Malá Inventura - fes...
Tel: 773 084 412
Osadní 26
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: