Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
září

SIGMA (Hospital Records) & Roxy (Imagination Warm Up)

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Imagination Stage Vám představí jednoho z nejlepších drum and bassových producentů a dj's SIGMA z Velké Británie! 

Datum:21. 09. 13
Cena:175 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Ten se může pyšnit releasy na labelech jako je Hospital Records či Breakbeat Kaos a skvělými spolupracemi se jmény jako je např. DJ FRESH, či kvalitními remixy skladeb od RUSKO, STANTON WARRIORS, ERIC PRYDZ, DUCK SAUCE a mnoha dalších!

Podporou sigmy se stane anglické trio DIRTBOX, které za 13 let jejich existence procestovalo takřka celý svět a přináší s sebou na stage odlišný styl performance s vokalisty, beatboxerem a osobitým soundem!

Domácí podporou se pak stane legendární Pixie či Bifidus Aktif především z Let It Roll bookingu. Předskokani pak budou Aze kterému vychází releasy např. na Liquicity či nová hvězda na scéně Halbax!


✖ LINE UP ✖ 

SIGMA /UK/

DIRTBOX LIVE /UK/

PIXIE /CZ/

BIFIDUS AKTIF /CZ/

AZE /CZ/

HALBAX /CZ/
 

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: