Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
května

Františkovy lásky

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Městský festival ve jménu lásky a svátku zamilovaných.

Datum:01. 05. 13
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, kina, zábava| zábava - ostatní, poznání| po praze

První máj, svátek zamilovaných, poprvé jako městský festival v rozkvetlé ulici Františka Křížka. Blešák, osvěžovna, workshopy, hudba, filmy, divadlo, svatby, sliby - to vše, a mnohem více! 

Františkovy lásky navazují na podzimní úspěšnou verzi Zažít město jinak, tentokráte se však akce stylově odívá do májového hávu: zelený trávník, květiny, balónky a rozkvetlé stromy. Osvěžující nápoje, jídlo i hudba vychutnaná zpoza stínu slunečníků. Bazén, tančírna, blešák … Ulice Františka Křížka se změní k nepoznání! 

Akci moderuje Saša Michailidis z Radia 1, hudba v režii jeho kolegy, DJ Filipa Týce.

Od dvou hodin odpoledne až do osmé hodiny večerní tematické filmy v Biu Oko, divadelní představení v Alfredu ve dvoře, žonglování, ping-pong, závody na kolečkových křeslech nebo rope skipping (skákání přes švihadlo s akrobatickými prvky) přímo na ulici.

Stejně jako řada stánků s nejrůznějšími pochutinami i akcí šitých na míru tomuto svátku – svatební salón, workshop na výrobu svatebních prstenů, fotobudka k pořízení svatebního fota a pro ty nejodvážnější (či láskou nejzaslepenější) i koutek, kde budou (zatím pečlivě utajované) osobnosti z kulturní a umělecké sféry, oddávat vše se vším …

Pouliční akce tohoto typu jsou také tradičně vstřícné k cyklistům a obecně alternativním způsobům přepravy městem. Ulice Františka Křížka se proto stane i dějištěm seznamovacího pikniku účastníků projektu Do práce na kolech a také „check pointem“ obří cyklojízdy po Evropě pořádané organizací Cycle 4 Change.

VSTUP ZDARMA!

CityBee podporuje
Tel: 251566009
Františka Křížka 460/15
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: