Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival s podtitulem "Knihy, které chutnají".

Začátek:06. 03. 13
Konec:01. 04. 13
Čas:09:00 - 00:00
Kategorie: kultura|klasika, ostatní, zábava| poznání| knihy

Čtvrtý ročník festivalu knihy o umění LiterARTura 2013, který bude od 4. do 31. března probíhat v prostorách DBK Budějovická, nese podtitul Knihy, které chutnají a představí ochutnávku nejzajímavějších publikací z oblasti umění, fotografie, designu, historie, filozofie, cestování, vaření nebo knížek pro děti. 

Tvůrci festivalu nebudou své návštěvníky nutit rozpoznat čtyři základní chutě, ale seznámí je především s novou pátou nazvanou „unami“, jejíž jméno pochází z japonštiny a znamená chuť jednoznačně „delikátní“. Proto se letos mohou všichni těšit na opravdové knižní lahůdky, které budou k dostání ve speciální prodejně knih v -1. patře obchodního centra. Stejně jako v předchozích ročnících ji budou provozovat Knihkupectví Týnská a Zdeněk Cibulka. 

Součástí festivalu je tradičně i doprovodný program, který probíhá zpravidla každý čtvrtek v měsíci v 1. patře v prostorách kavárny Gaviota a na kterém se letos představí takové osobnosti, jako jsou moderátor a hudebník Marek Eben, spisovatel Martin Vopěnka, textař, herec a dramatik Zdeněk Svěrák spolu se skladatelem Jaroslavem Uhlířem, grafik a ilustrátor Jiří Slíva nebo gastronomický mág Roman Vaněk. 

Obchodní centrum DBK...
Tel:
Budějovická 1667/64
Praha 4
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: