Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
března

Red Bull Music Academy Night

Red Bull Česká Republika

zpět na výpis akcí
 

Na 15. ročník akademie dorazí do Cross Clubu DJ a moderátor Benji B a mnoho dalších!

Datum:02. 03. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby, zábava - ostatní

Rok se s rokem sešel a Red Bull Music Academy Night se vrací do pražského Crossu. Hvězdou večera bude Benjamin Benstead (Benji B), který pochází z Londýna a coby DJ se publiku představuje již přes 15 let. Od založení v roce 2002 je také moderátorem kanálu BBC Radio1Xtra. Ve svých elektronických setech kombinuje hip hop, soul ale i Detroit techno či dubstep. Pokud hledáte čerstvý vítr v elektronické hudbě, Benji B je tím pravým průvodcem na vaší cestě. 

Hlavní stage dále nabídne Abu a Subject Lost coby DJ duo a slovenskou reprezentaci ve složení Stratasoul, Džunyja a INK Midget. Druhá stage se ponese v house/deep house náladě a postarají se o ni zkušení veteráni M&gors a Quadrant Sound. 

Vstupné Red Bull Music Academy Night Special v Praze v Crossu je do 21:00 pouhých 80 Kč, po deváté večerní pak stále příjemných 120 Kč.

Program a více informací naleznete zde

Red Bull Česká Repub...
Tel: 233091332
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: