Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bloody Sexy Halloween

Praha 8, Pernerova 53, 18600

zpět na výpis
 
Bloody Sexy Halloween

Halloween v Praze.

Kategorie: zábava|party a kluby

Bloody Sexy Halloween – založena v roce 2009 společností Student Zone, Prague Never Sleeps a Jack Danini Productions, je  největší Halloween-ovou akcí v České republice s více než 5000 pravidelnými návštěvníky. Zájem o Bloody Sexy začal v roce 2009 silně narůstat a v roce 2011 byla poptávka po akci tak velká, že pořadatelé museli přidat i noc druhou, aby byli schopni uspokojit všechny příznivce.

Za poslední 5 roky akce Bloody Sexy Halloweekend dominovala a udělala zásadní převrat v slavení Halloweenu v České republice! Akce je každoročně vyprodaná a tento rok nebude výjimkou! Pátá edice Bloody Sexy bude větší a ještě lepší než kdy předtím, více cen, žhavější a divočejší shows, výběr těch nejlepších zahraničních a domácích DJs! Fanoušci Bloody Sexy připravte se, protože tohle bude divočina… Bloody Sexy divočina!

Tento rok Vás povzbudíme i co se týče Vašich bláznivých kostýmů, protože máte šanci opět vyhrát 15 000 Kč v hotovosti na ruku anebo získat další hodnotné ceny v hodnotě přes 50 000 Kč! Oblečte se jako pirát/ka, upír/ka, bůh Sexu nebo jdi třeba za toaletu :) Buď tím, kým chceš být. Záleží jen na Tvé fantazii…

Pernerova 53
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: