Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

MindMaze - úniková hra

Praha 2, Tyršova 9, 12000

zpět na výpis
MindMaze - úniková hra

Únikové hry na několika pobočkách v Praze.

Telefon:773 044 318
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

CO JE TO ÚNIKOVÁ HRA?

Nezapomenutelný zážitek!

Představte si svou oblíbenou filmovou postavu v tajemném příběhu - atmosféra se stupňuje, jste jako na trní a bedlivě sledujete, jak příběh dopadne. Únikové hry od MindMaze vám tento vzrušující zážitek poskytnou, ovšem z pasivního sledovatele děje se stáváte hlavním hrdinou příběhu.

Zapojte se do dobrodružství!

Vstupte do nového světa, ve kterém musíte překonávat překážky, řešit rébusy a přitom zjistit, zda jste hodni kamene mudrců, zda dokážete ukrást tajné plány nepřátelské zbraně, jestli jste schopni vyrazit s kosmickou lodí ke hvězdám, nebo se vydejte na neočekávané dobrodružství se steampunkovou ponorkou Nautilus.

Proč si zahrát naše hry?

MindMaze nabízí již více než 6 let nezapomenutelné únikové hry v Praze. Od vyspělých high-tech dobrodružství pro opravdové fajnšmekry po klasické únikovky pro začínající hráče. Naše hra Galactic Pioneers se umístila na 46. místě v top 50 hrách na celém světě, kde bylo hodnoceno více jak 85 000 her.

Nabízíme možnost únikové hry ve formě souboje týmů pro velké skupiny i únikovky pro děti - vyberte si dobrodružství, které vám bude nejvíce vyhovovat!

Tyršova 9
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: