Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Music club Červ

Praha 8, Pod plynojemem 1274/5, 18000

zpět na výpis
Tip
 
Music club Červ
Telefon:+420725849850
Kategorie: zábava|party a kluby

Klub ČERV sídli na půl cesty mezi Palmovkou a Invalidovnou,nedaleko legendárního hotelu Olympic. Najdete u nás dvě patra:nahoře je pohodlné posezení s barem a v dolním traktu najdete další bar, parket,DJský pult,fotbálky a flipr. můžete rovněž využít posezení na zahrádce, kde se často griluje a při pěkném počasí si můžete užít hezkého a klidného posezení, které by jste v těchto končinách určitě nehledali.

Pokud jde o styl hudby, kromě diska u nás narazíte snad na téměř všechno:hip hop,techno,hardtekk,jungle,dnb,horrorcore a vozíme často i zahraniční hosty to především z USA a ze sousedního Slovenska.

Každý čtvrtek se koná jedinečná akce FRÝSTAJLOVÝ STŘEVA,open mic jam,kde si MCs a batboxeři pilují svoje skillz, MC Postr rozdává úkoly a tenhle mejdan si už našel pravidelné návštěvníky a určitě bude bavit i vás, pokud máte rádi rap a skvělou atmosféru.Každá středa zase patří technu v rámci mejdanů Červtek.

Kromě toho pořádáme vernisáže, fotbálkové turnaje,koncerty,velké mejdany s grilovačkou, promítání dokumentárních filmů a mnoho dalších akcí, kromě toho si u nás můžete zakoupit všelijaké kuřácké propriety včetně bongů, které v současnosti najdete v našm klubu na spodním baru za skvělé ceny, které jinde určitě neuvidíte.

také si unás můžete dát třeba párek v rohlíku,hermelín a noho dalších mlsů....

Pokud by ste si chtěli u nás v klubu zahrát stačí se ozvat na email:produkce@clubcerv.cz nebo volat na 731 554 513.Nevadí ani pokud jste začínající Djs.

Takže neváhejte a pokud jste u nás ještě nebyli,určitě nás navštivte. Čeká na vás příjemný personál, přáteslé ceny a potěšíme hlavně ty,kteří nemusí naleštěné a neosobní kluby-to my rozhodně nejsme!

Pod plynojemem 1274/5
Praha 8, 18000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: