Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jilská Palace Hall

Praha, Jilská 450/16, 11000

zpět na výpis
 
Jilská Palace Hall

Promyšlený prostor s kongresovým sálem, částí pro menší akci, občerstvovacím koutem a vlastním barem.

Telefon:723 917 691
Kategorie: zábava|zábava - ostatnípoznání|ostatnílifestyle|

Promyšlený prostor s kongresovým sálem, částí pro menší akci, občerstvovacím koutem a vlastním barem se nachází v historickém centru Prahy poblíž Staroměstského a Jungmannova náměstí. Kongresový sál se ukrývá v komplexu hotelu Iron Gate, ve kterém je i známá restaurace Deer. Hledáte místo pro firemní či soukromou akci s velkým prostorem, technikou, restaurací a ubytováním? Jilská Palace Hall je tím správným řešením s maximální kapacitou 150 osob.

Komfortní prostor s kapacitou až 150 osob (dle typu akce a uspořádání mobiliáře) a nejmodernějším technickým vybavením, nabízí příjemné prostředí především pro pořádání školení, menších konferencí, workshopů, důležitých schůzek, ale třeba i online konferencí.

Jilská Palace Hall se nachází v samém srdci Prahy, jen pár kroků od Staroměstského náměstí. Disponuje samostatným vchodem, který zajistí ničím nerušený příchod hostů. V hotelu Iron Gate, který je součástí, lze zároveň účastníky akce ubytovat v krásných a tematických pokojích.

Pro jedinečný firemní večírek, významnou společenskou událost nebo oslavu jakéhokoli typu nabízíme pronájem unikátního prostoru v samém centru Prahy jen pár kroků od Staroměstského náměstí s kapacitou až 120 hostů. Spokojenost přítomných bude zajištěna nejen místem samotným, ale také kvalitním cateringem, který připraví náš zkušený personál z restaurace DEER.

Sál disponuje moderním audio a video vybavením, které je možno též využít.

Jilská 450/16
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: