Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Venue DOX+

Praha, Poupětova 1339/3, 17000

zpět na výpis
 
Venue DOX+

Multifunkční sál DOX vám naladíme pro vaše slavnostní večery, konference, workshopy, taneční a další akce.

Telefon:776 302 003
Kategorie: kultura|ostatnízábava|zábava - ostatnípoznání|ostatní

Mateřské Centrum současného umění DOX disponuje výstavními sály, knihovnou, kavárnou, prodejnou knih a uměleckých předmětů, přednáškovou místností a administrativním zázemím.

DOX+ vznikl v přilehlé budově proto, aby již tak výjimečný DOX nabyl dalšího rozměru živého umění.

Multifunkční sál vám naladíme pro slavnostní večery, konference, workshopy, taneční a divadelní představení, filmy v digitálním standardu nebo módní přehlídky.

Inspirace vám zde při plánování vašich akcí chybět nebude.

DOX+ je místem, které zaujme svou výraznou industriální architekturou oceněnou Českou komorou architektů a navrženou na prestižní evropskou cenu Mies van der Rohe.

Jeho design dodá vaší akci originalitu, kterou vaši hosté ocení.

Sál (20 × 19 m) je od začátku koncipován jako multifunkční. Díky proměnné prostorové akustice a stupňovitému mobilnímu hledišti lze prostor během pár minut přetvořit z konferenční místnosti na koncertní sál či módní show.

Sál je vybaven zvukovou, projekční a světelnou technikou pro většinu setupů. Ve spolupráci s prověřenými dodavateli je možné uskutečnit nejrozmanitejší kreativní nápady - zavěšené konstrukce a dekorace i LED projekční stěny nebo třeba výstavu automobilů.

VENUE DOX+ disponuje kromě multifunkčního sálu prostory pro catering, networking a prezentaci o využitelné ploše až 750 m². Součástí je recepce, foyer, zkušebna a dvůr v přízemí s možností denního světla. V 1. patře najdete ochoz, bar s bistrem, workshop room a Terasu DOX+.

Rádi Vám poradíme s nejvhodnějším uspořádáním.

Poupětova 1339/3
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: