Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Gabriel Loci

Praha, Holečkova 106/10, 15000

zpět na výpis
 
Gabriel Loci

Klášter sv. Gabriela v Praze na Smíchově se proměnil v originální umělecké a kulturní centrum Gabriel Loci.

Telefon:602 506 507
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, ostatnízábava|zábava - ostatnígastro|občerstvení, ostatní

Současný název kláštera sv. Gabriela, Gabriel Loci, výstižně evokuje pozoruhodnou atmosféru tohoto místa. Za vysokými zdmi bylo i v době covidové rušno a vznikl tu kulturní hub na rozloze 16 000 m2.

Rozsáhlé prostory nabízejí pestré využití. Na letní scéně se konají divadelní a filmová představení. Občerstvení zajišťuje venkovní bar. Uvnitř bývalého kláštera vznikají umělecké ateliéry a prostory jsou vhodné pro jakoukoliv společenskou akci. Uspořádání firemního večírku, svatby, galavečeru nebo výstavy a konference poskytuje účastníkům jedinečný zážitek.

Uskutečnil se zde Design Blok, který opět využije designové rozmanitosti jednotlivých sálů a do centra Gabriel Loci se vrátí. Areál je velmi oblíben mezi filmovými produkcemi, proto se zde nedávno točila další marvelovka. Na jaře zde vznikal televizní seriál Netflixu „Na západní frontě klid“ a prostory bývalého kláštera jsou také svědky natáčení českého krimi seriálu „Specialisté“.

Holečkova 106/10
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: