Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Czech Repubrick - Lego výstava českých památek

Praha 1, Na Příkopě 854/14 (at Hamleys), 11000

zpět na výpis
Tip
 
Czech Repubrick - Lego výstava českých památek

Lego stavby propracované do nejmenších detailů. Náhledy do interiérů, pohyblivé prvky a hlavně spousta tajemství, zábavy a parádních vtípků.

Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Víte, že na každého člověka na světě připadá asi 62 kostek Lega? Z tak obrovského množství se dá postavit cokoliv. Hrady a zámky, moderní architektura, obří ruské kolo... Nebo klidně celá země! Navštivte Czech Repubrick a na ploše větší než 900 m2 poznejte, jak by se v takové Lego zemi žilo. Průvodcem vám bude zvídavý Legolem. Objevíte hrad Karlštejn, vysílač Ještěd nebo katedrálu sv. Víta. Ukáže vám interiéry vily Tugendhat, sveze na největší horské legodráze nebo konečně zjistíte, jak funguje camera obscura. Všechny stavby a figurky jsou vytvořeny v poměru 1 : 40 vzhledem k reálným budovám a lidem. Vydejte se do Lego země českých památek a užijte si tak trochu jiný svět.

Na Příkopě 854/14 (at Hamleys)
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: