Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Připravte se na neopakovatelné zážitky, na pořádnou jízdu tím nejlepším z 50. až 90. let minulého století. Nahoďte stylový outfit, parket čeká na vás.

Datum:30. 09. 16
Cena:od 99 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

HUDBA A TANEC:

Zatrsáme na výběrovou muziku. Nebude chybět rock'n'roll, funky, disko ani československý soc-pop. Skvadra za mixážním pultem to pořádně rozbalí. Slovenští borci DJ Čumbulák, DJ Frenky a jejich pražský kolega DJ Kubík Macháčků mají v rukávech perfektní výběr hitovek, které si užijete. 

DOBROTY a MLSÁNÍ:

Jen růžová to může být, aneb cukrová vata nesmí chybět. Slibujeme, že bude tak sladká a lepivá, jak jste zvyklí z dětství. Dočkají se i ti, kteří vždy preferovali spíše tvrďácké bonbóny Doxy, žvýkačky renomované značky Pedro nebo arašídové křupky jakékoliv značky. A pro opravdové mlsouny bude připraven stánek se sladkými dobrotami.

PRO VŠECHNY S DUŠÍ DÍTĚTE: 

Mysleli jsme i na ty, co odmítají dospět nebo si zkrátka jen občas rádi zablbnou. Pro hyperaktivní bude připraven skákací panák a nikoho nenechá chladným pravá retro hernička.

ZBÝVÁ UŽ JEN FOTOŠŮT:

Abyste mohli své vzpomínky z retro večera zvěčnit, bude vám k dispozici profesionální fotokoutek. Vaše perfektní úsměvy, stylové dekorace a umný fotograf je zárukou dokonalého snímku. Doladit svůj outfit navíc můžete v pop up vintage butiku

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: