Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Úterní ženy/Tuesday Women

Radlická - kulturní sportovna

zpět na výpis akcí
 

Projekt, jehož cílem je vychutnat si pohodový večer v čistě ženském prostředí a nechat se vzájemně inspirovat a motivovat.

Datum:06. 10. 15
Cena:50 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Proč zrovna Úterní ženy? 
Protože se budeme pravidelně setkávat každé první úterý v měsíci.


Projekt, který vytvářejí ženy ženám. Projekt, jehož cílem je vychutnat si pohodový večer v čistě ženském prostředí a nechat se vzájemně inspirovat a motivovat.

Vezmi své kámošky a přijďte si dát společně drink, něco malého na zub a poklábosit si. Poznej nové “sestry v triku”, které sdílejí stejné názory, mají podobné starosti, ale také Tě inspirují a posouvají kupředu. Zdlouhavě neřeš, co si oblékneš na sebe, jestli Ti zrovna dnes vyšel dobře účes nebo máš “přesnou manikúru”. Cílem tohoto večera je chill, odpočinek, užít si drink vychlazený tak akorát, pokec s kamarádkami a reálná možnost najít si i nějaké další.

V rámci našich úterních večerů se můžete těšit na speciální hosty – samé ženy. Vyzpovídáme mladé, úspěšné a cílevědomé dámy z nejrůznějších oborů. Některé se už pomalu ocitají na vrcholu své kariéry a jiné teprve stojí na pomyslné startovací čáře. Popovídáme si s nimi o tom, čím se zabývají, co je posouvá dál a jak probíhala/stále probíhá jejich cesta za dosažením vytčených cílů.

Pozor, mužům je skriktně VSTUP ZAKÁZÁN!
Rozhodně však nechceme vytvářet žádné feministické hnutí hanící muže. Milujeme je, jen si od nich dáme na chvíli pauzu a budeme se věnovat čistě samy sobě! I když netvrdíme, že si o nich nemůžeme poklábosit na baru.

Průvodkyní večerů bude jedna se zakladatelek našeho projektu Silvi Ravasová.

PROGRAM:
19:00 ZAHÁJENÍ /WELCOME DRINK
20:30 DEBATA S POZVANÝMI HOSTY 
21:30 DJ /VOLNÁ ZÁBAVA


VSTUP: 50 Kč

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: