Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
srpna

Pražský vývar - PŘESUNUTO NA ZÁŘÍ

Bajkazyl

zpět na výpis akcí
 

4 soutěžní projekty/polévka/vítěz bere vybrané vstupné.

Datum:15. 08. 14
Cena:100 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Těšte se na již čtvrtý Pražský Vývar. Tentokráte se přesouváme do Bajkazylu na Náplavku. Pro ty co ještě nevědí o co se jedná.. Inspirováni www.detroitsoup.com jsme založili pražskou pobočku – Pražský vývar. Crowdfunding naživo. Spojujeme to nejlepší dohromady. Jídlo, párty, dobré nápady a peníze na ně. Zúčastněte se Pražského vývaru i vy!

Za 100 Kč vstupného si budete moci dát polévku s pečivem a hlasovat pro nejlepší ze 4 představených projektů. Vítěz dostane vybranou částku. Ať už jste jednotlivec nebo restaurace, můžete akci podpořit také uvařením polévky, budeme rádi, když se nám ozvete. Pokud chcete být jedním ze 4 projektů, které budou tentokrát soutěžit, napište prosím na prazskyvyvar@gmail.com.

Bajkazyl
Tel: 111111111
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: