Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
října

Švihadlo - 30 let

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Průkopníci reggae hudby v Čechách oslavují 30 let koncertním turné, které se zastaví také v Lucerna Music Baru. 

Datum:29. 10. 13
Cena:od 150 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: zábava|party a kluby

Švihadlo zároveň shrnují dosavadní tvorbu na výběrovém CD nazvaném pragmaticky Best of 30. Kapela vznikla v roce 1983 v Mladé Boleslavi nejdříve pod názvem Nouzový východ. Po několika vystoupeních se však přejmenovává na současný název Švihadlo. Průkopníci reggae stylu u nás vydali za svou existenci 5 řadových alb, jedno album rarit a jeden maxisingl. V roce 2013 slaví Švihadlo 30. narozeniny a k této příležitosti rekapituluje uplynulé roky na výběrovém albu. To obsahuje 16 skladeb, které mapují to nejlepší z tvorby Švihadla. Jedinečnost kapely spojuje nápaditost a nesporný talent autora většiny skladeb Petra Šturmy, autentičnost Jamajčana Vincenta Richardse a muzikálnost celé kapely.

Vstupenky bez poplatku jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru, v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatky prodejce. Vstupenky můžete pohodlně zakoupit také online přímo na našem webu (viz dole).

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 150 Kč 
Cena Lucerna Music Bar na místě: 200 Kč

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: