Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
září

DMC Championship

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

International DJ battle

Datum:29. 09. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Blíží se Czech and Slovak DMC Final 2013, je třeba si připomenout o co tu jde a na co se letos můžeme těšit. Třicátý ročník světového finále jsou krásné kulaté narozeniny DJské soutěže, chceme tedy posunout level o trochu dál. Pozvali jsme aktualní vítěze DMC WORLD TEAM 2012, pekelné THE MIXFITZ a šampiona 2011 IDA WORLD DJe CROSSe do nejlepšího klubu v Praze.

Krom špičky česko – slovenského turmtableismu, uvidíte i zahraniční nejvyšší kvalitu. Svou uměleckou vsuvkou nás pobaví parta GAMBRZ REPRZ. I letos jsou pro soutěžící připraveny hodnotné ceny, výherci budou reprezentovat Českou – Slovenskou DJskou republiku na DMC WORLD 2013 v Londýnské O2 INDIGO aréně. Naše národní finále se uskuteční v neděli 29. září 2013 v pražském klubu Lucerna Music Bar. 

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: